aanbod

Zorgeloos Bevallen ben ik, Deborah Puijk, in 2023 gestart en ontstond nadat ik als geboortefotograaf bij meer dan 20 bevallingen aanwezig was. Ik zag hoe baringen verliepen en zag soms ook hoe het anders kon gaan. Met mijn aanbod wil ik jou voorbereiden op jouw bevalling.

Een vrouwenlichaam is gemaakt om te baren. Kunnen wij gewoon. Toch heeft 1 op de 10 vrouwen een traumatische beval ervaring en kijkt 1 op de 5 (!) negatief terug op haar bevalling. Deels ontstaat dit door onvoldoende voorbereiding op de bevalling. Ben ik overigens zelf het levende voorbeeld van. Het aanbod op de socials over hoe je 'moet' bevallen is enorm. Wil jij nou graag goed voorbereid je bevalling in maar zie je door de bomen het bos niet meer? Snap ik! Ik help jou (en je eventuele) partner graag om je knettergoed voor te bereiden op de bevalling. Ik garandeer je overigens niet "jouw droombevalling". Ik garandeer jou wel dat je al mijn kennis krijgt zodat je goed voorbereid bent op je bevalling.

Je kan je hier inschrijven voor mijn nieuwsbrief

Nieuwsbrief Deborah Puijk

Je ontvangt als eerste alle nieuwtjes, acties etc. Ik beloof je niet te spammen (want dat is stom)

Marketing door

"Met alle liefde voor onze geboortefotograaf . Niet alleen voor de prachtige geboortefoto's, maar voor zoveel meer".

Tijdens mijn bevalling had ik iemand nodig die mij steunde (bewust alleenstaande mama) om de bevalling spoedig te laten verlopen. Geen moment is Deborah van mijn zijde geweken.

Dat zij tussendoor mijn hele bevalling haar hand aan mij heeft gegeven en heeft mee gepuft zou je niet zeggen omdat alles op de foto staat, toch is het zo. Vakvrouw die ik zeker bij een eventuele volgende bevalling zou benaderen en tevens zou aanraden bij mensen om mijn heen. Warme positieve vrouw die hopelijk nog lang haar camera mag blijven pakken